Локална самоуправа
15.05.2019
 

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа

Консултации по предметите Локална самоуправа и Политички систем на Правниот факултет во Струга ќе се одржат на 27.05.2019 год. (понеделник) со почеток vo 16.00 часот.
 
Останати настани