Деловно и договорно право
01.12.2018
 

Предавања

"Се известуваат студентите дека предавањата по предметот Јавни Служби закажани на ден 03.12.2018 се одложуваат. Терминот за нивното одржување ќе биде дополнително соопштен

 
Останати настани