Разно
01.10.2015
 

Трет уписен рок на втор циклус студии

Се известуваат дипломиранте студенти и оние студенти кои што се пред дипломирање дека третиот уписен рок на втор циклус - магистерски студии започнува од 14.10.2015 год. во 21.10.2015 год
За сите заинтересирани студенти се закажува информативен состанок на ден 05.10.2015 год. во 14:30 часот со продеканите во просториите на Правен факултет во Битола.

Со почит,
Деканска управа

 
Останати настани