Облигационо право
03.10.2019
 

Предавања

Им се соопштува на студентите дека предавањата по предметот Облигационо право на ден 07.10.2019 година (понеделник) нема да се одржат и истите се одлагаат за 08.10.2019 година (вторник) во 9.30 часот

 
Останати настани