Локална самоуправа
10.06.2019
 

Комисиско полагање - Јуни 2019

Се известуват студентот со бр. на инд. 483/С дека комисиското полагање по предметот Локална самоуправа ќе се одржи на ден 19.06.2019 (среда) со почеток во 11:00 часот

 
Останати настани