Политички систем
10.06.2019
 

Комисиско полагање - Јуни 2019

Се известуваат студентите дека комисиското полагање по предметот Политички систем ќе се одржи на ден 12.06.2019 (среда) со почеток во 10:00 часот

 
Останати настани