Разно
20.12.2018
 

СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ПО ПОВОД 10 ГОДИНИ ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ - КИЧЕВО

Почитувани студенти,

На ден 27.12.2018 година во 11 часот, во просториите на Правен факултет- Кичево, Ве покануваме да присуствувате на свеченоста по повод нашиот јубилеј - 10 години од основањето на ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ- КИЧЕВО. По овој повод Ве известуваме дека ќе се одржи  свеченото доделување на дипломи. Ве замолуваме да го потврдите вашето присуство кај Ирена Ололоска на тел.број 078/216-947  најдоцна до вторник  25.12.2018 година

Ве замолуваме оваа обврска да ја завршите до наведениот датум, а не на денот на доделувањето на дипломите.

Подигнувањето на свечените тоги е 30 мин пред започнувањето на промоцијата, во 10:30 часот.

 

Листа на студенти                                              Покана

                                                                                                                                                Со почит,

                                                                                                                                Вонр.проф.д-р Горан Илиќ

                                                                                                                                _______________________

 
Останати настани