НАЈАВА НА Iknow СИСТЕМОТ – МОДУЛ ЗА УПИСИ

 

 

 

ЧЕТВРТ ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УКЛО ВО  2023/2024 ЗА ВТОРИОТ УПИСЕН РОК