blagoj

About blagoj

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far blagoj has created 12 blog entries.
20 10, 2021

„Кон подобра иднина: Држава и општество“

2021-11-15T19:09:40+01:0020/10/2021|Новости|

На 15.10 и 16.10.2021 година и оваа година виртуелно се [...]

5 10, 2021

Прв академски час и во Битола

2021-11-15T19:10:12+01:0005/10/2021|Новости|

Свечениот прв академски час се одржа и на студиите во [...]

1 10, 2021

Прв академски час

2021-11-15T19:10:25+01:0001/10/2021|Новости|

За студентите од прва година на Правниот факултет во Кичево [...]

28 09, 2021

Титус Флавиус Орестес

2021-11-15T19:10:38+01:0028/09/2021|Новости|

Клубот „Титус Флавиус Орестес“ од Правниот факултет при Универзитетот „Св. [...]

31 08, 2021

Правосудството на просторот на Западан Балкан – предизвици и перспективи

2021-11-15T19:10:48+01:0031/08/2021|Новости|

На просторот на Западен Балкан се одвиваат реформски процеси кои [...]

Go to Top