vladimir

About vladimir

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far vladimir has created 69 blog entries.
24 02, 2021

Прв академски час во академската 2020/2021 година – Правен факултет Кичево

2021-05-18T13:36:14+01:0024/02/2021|Новости|

Почитувани студенти Проф  д-р Светлана Вељановска го одржа првиот академски [...]

24 02, 2021

Реновирани просториите во факултетската зграда во Битола

2021-04-12T12:17:13+01:0024/02/2021|Новости|

На 01.10.2020 година, пред првиот академски час, на Правниот факултет [...]

24 02, 2021

Прв академски час во академската 2020/2021 година – Дисперзирани студии Битола

2021-04-12T12:17:25+01:0024/02/2021|Новости|

Првиот академски час на Правниот факултет (дисперзирани студии – Битола) [...]

24 02, 2021

Testing Agnew’s General Strain Theory Among Incarcerated Women in the Republic of North Macedonia

2021-04-12T12:17:49+01:0024/02/2021|Новости|

Почитувани, задоволство ни е да ја информираме јавноста дека во [...]

Go to Top