20 10, 2021

„Кон подобра иднина: Држава и општество“

2021-11-15T19:09:40+01:0020/10/2021|Новости|

На 15.10 и 16.10.2021 година и оваа година виртуелно се [...]

5 10, 2021

Прв академски час и во Битола

2021-11-15T19:10:12+01:0005/10/2021|Новости|

Свечениот прв академски час се одржа и на студиите во [...]

1 10, 2021

Прв академски час

2021-11-15T19:10:25+01:0001/10/2021|Новости|

За студентите од прва година на Правниот факултет во Кичево [...]

28 09, 2021

Титус Флавиус Орестес

2021-11-15T19:10:38+01:0028/09/2021|Новости|

Клубот „Титус Флавиус Орестес“ од Правниот факултет при Универзитетот „Св. [...]

31 08, 2021

Правосудството на просторот на Западан Балкан – предизвици и перспективи

2021-11-15T19:10:48+01:0031/08/2021|Новости|

На просторот на Западен Балкан се одвиваат реформски процеси кои [...]

3 06, 2021

Свечена промоција на најдобриот студент за 2020 година

2021-11-15T19:11:02+01:0003/06/2021|Новости|

На 1 јуни 2021 година во просториите на дисперзираните студии [...]

24 02, 2021

Прв академски час во академската 2020/2021 година – Правен факултет Кичево

2021-05-18T13:36:14+01:0024/02/2021|Новости|

Почитувани студенти Проф  д-р Светлана Вељановска го одржа првиот академски [...]

24 02, 2021

Реновирани просториите во факултетската зграда во Битола

2021-04-12T12:17:13+01:0024/02/2021|Новости|

На 01.10.2020 година, пред првиот академски час, на Правниот факултет [...]

24 02, 2021

Прв академски час во академската 2020/2021 година – Дисперзирани студии Битола

2021-04-12T12:17:25+01:0024/02/2021|Новости|

Првиот академски час на Правниот факултет (дисперзирани студии – Битола) [...]

24 02, 2021

Testing Agnew’s General Strain Theory Among Incarcerated Women in the Republic of North Macedonia

2021-04-12T12:17:49+01:0024/02/2021|Новости|

Почитувани, задоволство ни е да ја информираме јавноста дека во [...]

Go to Top