ПОВИК

За учество во работата на ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИКТ ПОДГОТОВКА НА ПРАВНИЦИ за академската 2021/2022

Рокот за пријавување се продолжува до 10.11.2021.

 

Рокот за пријавување е до 1.11.2021.
За работата на одделението за ИКТ подготовка на правници може да се пријави СЕКОЈ студент на прв и втор циклус на студии.

 

Доколку сакате подобро да се запознаете со примена на информациско-комуникациските технологии (ИКТ) во правната сфера и како подобро да го организирате вашето време и податоци, како безбедно да ги користите ИКТ во вашиот професионален и приватен домен, кои алатки и услуги се дигитално достапни за извршување на правната професија, пријавете се за учество во работата на ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИКТ ПОДГОТОВКА НА ПРАВНИЦИ за академската 2021/2022.

 

Право на учество има секој студент од студиите на прв или на втор циклус на студии;
Во работата на ИКТ одделението ќе учествуваат најмногу 15 студенти/ки.
После успешно учество во ИКТ одделението студентите ќе добијат сертификат.

 

Пријавувањето за учество во работата на ИКТ одделението е со пополнување на следната ПРИЈАВА.

 

Пријавата заедно со ваше CV (во Europass формат) исптатете ги на следната е-маил адреса: blagoj.nenovski@uklo.edu.mk

 

Пријавувањето е заклучно со 1.11.2021

 

Селектираните студенти ќе бидат повикани на интервју.

 

Конечната листа со студенти кои ќе учествуваат во работата на ИКТ одделението ќе биде објавена на веб страната на Факултетот.

 

Координатор на одделението за ИКТ подготовка на правници
Доц.д-р Благој Неновски