На 11.12.2023 година, гостинка во IUS FORUM беше Ирена Јакимовска, сопственичка и успешна менаџерка на познатата компанија Комфи Ангел од Прилеп. На настанот, нашата гостинка со студентите го сподели своето професионално искуство, како и патот до изградбата на успешна компанија