Menu Close

ДЕНОВИ НА СИМУЛИРАНО СУДЕЊЕ

Тимот студенти од Правниот факултет – УКЛО, денес се дел од петтите по ред ДЕНОВИ НА СИМУЛИРАНО СУДЕЊЕ.
Студентите имаа ексклузивна можност да се консултираат со резидентниот правен советник на САД – Chelsea Schinnour, како и да учествуваат на дебата со амбасадорката на САД Kate M. Burns.