Menu Close

Образовно рандеву 2019 Кичево

Правниот факултет – Кичево денес учествува на Образовно рандеву 2019 Кичево. На настанот учествуваа средни училишта од државата, како и факултети од повеќе универзитети. Правниот факултет на овој настан ќе ја презентира програмата во сите насоки на факултетот на прв, втор и трет циклус студии.