Menu Close

Предавање на тема: “Between Re-foundation and stagnation: the European Union in 2019”

На 20.02.2019 година (среда) со почеток во 11 часот на Правниот факултет во Битола, свое предавање на тема: “Between Re-foundation and stagnation: the European Union in 2019” одржa г-динот Francois Lafond, советник на Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, г-дин Бујар Османи.