Menu Close

Презентација од Одделот за криминалистичко технички вештачења

Денес на Правниот факултет во Битола презентацијата и показната вежба одржа м-р Костадин Иванов, претставник од Одделот за криминалистичко-технички вештачења кои работат на полиграфски тестирања.

Студентите имаа можност теоретски и практично да се запознаат со методите и техниките на работа со полиграф.