Menu Close

Работилница на тема „Насилство меѓу врсниците“

На 04.03.2019 година (понеделник) на Правниот факултет во Битола се одржа работилница на тема „Насилство меѓу врсниците“ на која учесници беа ученици од СОЕУ „Јане Сандански“ – Битола. На работилницата свои обраќања имаа асс.м-р Ивона Шушак и доц.д-р Ангелина Станојоска, додека со учениците работеа и студенти од Правната клиника.