Menu Close

Симулација на судски процес пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур

На 14.10.2019 година (понеделник) на Правниот факултет (Битола) во организација на Moot Court Клубот “Titus Flavius Orestes” се одржа симулација на судски процес пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур. На симулацијата гости беа нашите пријатели од Правниот факултет во Ниш.