Menu Close


СТИПЕНДИИ ЗА ДОДИПЛОМСКИ, ПОСТДИПЛОМСКИ И МЛАДИ ПРЕТПРИЕМАЧИ

Почитувани колеги, 
 
Во тек е повикот за студентски престој во САД за постдипломски студии и истражување. Рокот за аплицирање трае до 31 мај 2021. Повеќе информации на следнве линкови.